Uitvaartverzekering bij Ardanta

Een begrafenis of crematie brengt altijd de nodige kosten met zich mee. Niemand ontkomt daar aan. Om deze kosten zoveel mogelijk af te dekken, kun je een uitvaartverzekering bij Ardanta afsluiten. Ardanta is misschien wel de grootste verzekeraar van Nederland en bied je de mogelijkheid uit verschillende polissen. Wat zijn de voor- en nadelen van een uitvaartverzekering bij Ardanta afsluiten?

Waarom een uitvaartverzekering bij Ardanta?

Bij Ardanta heb je altijd vrije keuze in de uitvaartverzorger. Je bent hierin dus niet gebonden aan bepaalde voorwaarden. Bovendien is het een prettig gegeven dat kinderen tot hun 18e levensjaar altijd zijn meeverzekerd op de polis bij hun ouders. Een ander opmerkelijk voordeel bij Ardanta is de emotionele nazorg. Nabestaanden kunnen alle hulp krijgen die ze nodig hebben, mocht er een overlijden plaatsvinden.

Wat zijn de nadelen aan een uitvaartverzekering bij Ardanta?

Een uitvaartverzekering bij Ardanta onderbrengen levert je niet alleen voordelen op. De klantenservice bijvoorbeeld is alleen bereikbaar op werkdagen. Als je een vraag hebt over je polis, kun je dus niet altijd de telefoon pakken om te bellen. Ben je 75 jaar of ouder? Dan kun je bij Ardanta geen uitvaartverzekering meer afsluiten. Tenslotte is een ander nadeel dat je medische vragen dient in te vullen bij het indienen van een aanvraag.

Sluit een passende uitvaartverzekering af bij Ardanta

Het is altijd aan jezelf om te beslissen of een verzekeraar of verzekering goed bij jouw wensen aansluit. Daarom is het raadzaam de verschillende uitvaartpolissen van Ardanta met elkaar te vergelijken. Of je nu een dienstenpakket of geldpolis afsluit, je kunt bij Ardanta altijd terecht voor professioneel advies. Laat je nabestaanden niet met hoge kosten achter, maar sluit een uitvaartverzekering af om de kosten voor een crematie of begrafenis volledig af te dekken. Er is genoeg aanbod om dit bij Ardanta tegen een scherpe premie te realiseren.